Dansbandssidan fick tips om Lassez Dansband

När en del dansband lägger ner sin verksamhet så drar Lassez igång med
En omstart för medlemmarna ,en del har under många år spelat kontinuerligt medan
några har haft "kompledigt" under viss tid, tillsammans har bandet en lång erfarenhet av musik och vet
vad publiken vill dansa till tyvärr har många av gamla godingarna försvunnit från många bands repertoar vilket även yngre dansare noterat. Vi har i olika band spelat i Småland,Halland,Östergötland,Sörmland,Värmland m fl dansställen lite äldre känner nog igen en del av medlemmarna,
Håkan och Lasse diskuterade för 3-4 år sedan att ånyo starta ett dansband en musik alla spelat mer eller mindre. Under våren 2011 så drog man igång med inköp av utrustning producerat en hemsida mm och har repat in en repertoar med lite nytt material men huvudelen av repertoaren är gamla godingar från 50 till 80-talet.
Lassez spelar helt Live utan bakgrunder ( som Streaplers,Sven-Ingvars, Shanes o några till ) vilket alla trivs med och vi kan stå för vad vi gör det är äkta vara och uppskattas även av publiken det blir mera liv i låtarna och dessutom så kan vi förmodligen tillgodose önskemål från publiken. VI tror inte det finns någon som inte har hört eller känner igen låtarna Vi spelar. Vi finns i Vimmerby Astrid Lindgrens stad där vi repar o kopplar av med fin natur mm.

 

 

 

En liten kort presentation av medlemmarna:

 

Niklas Jagenfeldt: Keyborad/Piano och sång har spelat med Ronssons,Sunlights, Anna-Lenas,Carisma, Rayday m fl och även varit i USA och spelat.

 

Lasse Åhlander: Gitarr och Sång började som 14åring i The Five Twisters och som 16åring blev han medlem i Ken-Kåbes under sjutton år, därefter lite mindre spelningar och viss "kompledighet" men har alltid haft musiken som sin favorit.

 

Thomas Davidsson: Bas och Sång har spelat med Curt-Anders,Roys,Dragspelsklubben m fl och har mer eller mindre spelat i hela sitt liv.

 

Håkan Strömberg: Trummor behöver ingen presentation egentligen men spelade med Curt-Anders I 30 år och även med Bosses, plus vikariat i Ken-Kåbes m fl.

 

Lars-Åke Andersson: Gitarr och Sång är Musiklärare/Lärare har en gedigen bakgrund med stort kunnande och har spelat med Pax,Jannix,Eklunds, Ken-Kåbes jammat med Blues och Popband och givetvis haft olika vikariat.

Varför inte en nostalgikväll med oss ? Beställ gärna en CD-demo.

 

Hälsningar
Lassez


Bokning och förfrågan: 0703693959 Email: info.lassez@telia.com Website: www.lassez.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter