Pressutskick / Dansbandssidan.com

Hej kära dansvänner. I detta pressutskick tänkte ja skriva hur jag ser på Dansbandssidans framtid el inte. Dansbandssidan startade 15e Aug 2011 och drömmen var att göra något gott och bra för hela branschen, danspubliken, samt alla andra inblandade. Jag känner att jag uppnått en del av detta men mycket återstår för att jag ska vara nöjd, för det blir man aldrig egentligen, man vill bara ge gärnet hela tiden för allt som har med dansbandsmusik att göra. Jag instiftade Dansbandspriset som ja tyckte kunde vara en trevlig sak för våra nordiska dansband samt trios och duos. Att få dela ut detta priset kändes bara så bra och priset kommer att delas ut även sommaren 2013. Dansbandspriset vinstsumma valde jag att bekosta helt ensam då detta är som ett tack till alla banden som kämpar och sliter varje helg, jag beundrar alla dansband otroligt mycket och vill ge tillbaka sådan är jag som människa. Utveckligen för Dansbandssidan.com har pekat spikt rakt upp sedan starten för 13 månader sedan och dansbandssidan har idag nästan 1000 besökare om dagen och ungefär 250 av dessa är (unika) besökare. Dansbandssidan på Facebook har idag över 2100 "gilla" och i snitt tillkommer 30 nya i veckan. Sidan har under 13 månader erbjudit 100 tals tävlingar, musik på sidan , nyheter, skivnyheter, veckans dansband samt mycket mera. Jag har åkt på 30 olika turnéer under sommaren 2012 för att kunna ge dom som besöker sidan ett trevligt reportage samt bilder, och filmer som jag förstås filmat själv. Jag trodde aldrig att Dansbandssidan skulle bli så pass populär som den är idag och för att kunna hålla sidan igång och ge den bästa servicen krävs också inkomster för att det ska vara möjligt. Många har valt att ställa upp för Dansbandssidan såsom privatpersoner, företag , och olika arrangörer och det är såklart hemskt tacksamt. Men sidan har fler utlägg än inkomster och det känns som att jag kör mig själv i botten just nu. Såklart en Dansbandssida skall erbjuda dansbandsmusik och lite trevliga tävlingar och annat för att folk ska känna sig hemma på sidan. Skulle aldrig falla mig in att välja bort detta även om kostnaden är dyr för just porto, musiken och mycket annat. Men jag har beslutat mig att kämpa vidare med Dansbanssidan.com i allafall till Aug 2013. Varför? Dels för att dom som redan ställt upp och som ja lovat ska få plats på sidan genom reklam el likande och dels för Dansbandspriset 2013 och att jag brinner så jäkla mycket för Dansbandsmusiken och är otroligt stolt över sidan som jag byggt upp och alla besökare som väljer att besöka sidan dagligen. Tusen tack till er som besöker sidan och tror på Dansbandssidan :) Jag ville även ge en ros till alla i branschen, publik, dansband, arrangörer . dansföreningar, rederier samt skivbolag och övriga som ställt upp för sidan tidagare och även nu @----)------

Detta är inget beklagande ifrån min sida utan jag vill att folk ska veta hur jag kämpar för att göra folk glada och för att locka fler till dansbanorna i Norden. 

 

 

Jag kommer ge 200% för att Dansbandssidan ska kunna fortsätta längre än tills sommaren 2013 och jag vill verkligen tro på en framtid för sidan som redan har kommit en bra bit på vägen. / Christian Andersson 25/9 2012

 

 

Vill man kommentera något utav det ja skrev el helt enkelt ge en kommentar på vad man tycker om sidan el om man vill se någon förbättring så skriva gärna det till mig / Christian 

 • Gunbritt Gustafsson • 3 februari 2014 16:49:59
  Du gör ett toppen jobb tack för allt du gör varm kram
 • Erna Hagberg • 26 september 2012 15:22:10
  Tycker att du är fantastiskt duktig...Jätte bra sida.....Lycka till ....kram
 • Barbro Forstman • 25 september 2012 22:40:51
  Jag tycker du gör ett KANONJOBB men denna sida. Förstår att det är mycke jobb o mycke utgifter. Men jag hoppas att du kan fortsätta driva sidan så länge du orkar.:) Jag säger lycka till med sidan o allt jobb,, Kram.
 • SVENNEDANSK • 25 september 2012 21:39:47
  Kanon bra det jobb du gör forsätt med detJag hoppas sidan kommer överleva oss. Kommentarerna visar att vi uppskattar ditt arbete
 • Ewa • 25 september 2012 20:55:01
  Måste bara säga till Dig du är verkligen en eldsjäl och gör ett otroligt jobb:)
 • Peter Tyrhandske • 25 september 2012 20:48:26
  Bra skrivet och bra beskrivning. Beundrar din inställning till ett fenomen som visar den svenska eldsjälen, dansbandsmusiken. Jag hoppas sidan kommer överleva oss. Kommentarerna visar att vi uppskattar ditt arbete.
 • Marianne Ovesson • 25 september 2012 20:46:21
  Du är helt otrolig som orkar lägga ner så mycke jobb för alla oss som gillar dansband! Hoppas verkligen att du fortsätter med sidan! Jag beundrar dig och ditt brinnande intresse! Lycka till!! Kram
 • Annelie • 25 september 2012 20:10:25
  Ett fång rosor till dig själv. Det är så viktigt med engagemang som ditt!
 • Svenska Topplistan • 25 september 2012 20:04:05
  Du gör ett otroligt bra jobb, jag beundrar din entusiasm för just dansbandsbranchen. Hoppas att sidan fortsätter längre än sommaren 2013, men jag förstår om det är tufft ibland.
  Mvh Nicke/Topplistan
 • Kent Aitto-Oja • 25 september 2012 19:58:53
  Det är bra att det finns sådana själar som brinner för det du håller på med, jag beundrar dig Christian att du orkar göra det du håller på med starkt jobbat... :) kram

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter