Dansbandssidan tipsar om dansbandet Frontline från Bålsta

Frontline utgår ifrån Bålsta i Uppland och består av Peter Edin, Mathias Wendt, och Pär Lindholm. Vi har tillsammans massor av erfarenhet av dansgolv över hela Sverige och kommer att ge publiken en härlig variation av gamla och nya låtar i ett modernt sound. Allt levereras i rätt danstempo och i en blandning av mys, fart och fläkt. Musiken känner du igen från ABBA, Barbados, Beatles, Elvis, Stenmarck, Ledin, Van Morrison, Vikingarna, Wizex, mm. Fingertoppskänsla är A och O för oss, därför varierar vi vår repertoar efter kvällens danspublik. Oavsett om det är en dansrestaurang, privat fest eller företagsjippo så kommer vår musikmix att få upp alla danssugna på golvet. Repertoaren är byggd för en danskväll med fyra timmars dans inklusive pauser. För buggklubbar spelar vi gärna varannan bugg!

 

 

För mer information klicka här

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter