5096253-hNrJV

Dansbandskocken har jag länge funderat på och nu är det äntligen dax att dra igång. Jag driver Dansbandssidan.com och är i grunden kock/kökschef och kom på den perfekta idén att dra på turné med "Dansbandskocken". Redan år 1998 började jag med praktik till sjöss som kockelev och har sedan dess avverkat ett 30 tal olika fartyg som kock/Kökschef och har god erfarenhet av matlagning. Tanken med detta är att man bestämmer tid, plats samt köper ingredienser och sedan kommer Dansbandskocken och tillagar maten samt ser till att gästerna trivs. Utöver detta kan den senaste dansbandsmusiken spelas på plats genom dom senaste skivorna och att jag kan erbjuda trevliga tävlingar på plats. Givetvis ser jag alltid till så att gästen/gästerna trivs till 100% och att det är deras kväll som ska uppfyllas efter önskemål. Dansbandskocken utgår ifrån Skåne och kan ta sig till dom flesta platserna.


Är man intresserad av att "Dansbandskocken" kommer till dig/er så fyller man i en intresseanmälan längre ner på sidan och därefter kontaktar jag dig/er för ett upplägg. (Dansbandskocken Christian)

Ovanför kan ni se en liten del utav all mat som jag tillagat och detta är bara ett axplock av alla rätter och dessa är tillagade då ja jobbade till sjöss som kock. Givetvis kommer presentationen av maträtterna framföras efter önskemål. Nedan kan ni se vad jag erbjuder och kan tillaga efter era önskemål såklart.

  • À la carte - Exklusivare mat/matlagning (Upp till 100 pers)
  • Husmanskost - Vardaglig lunch och middag (Upp till 100 pers)
  • Storhushåll - Större tillagning (Upp till 300 pers)
  • Bufféer - Grillbuffé, Sommarbuffé, Höstbuffé, julbuffé/Julbord

Intresseanmälan

Är man intresserad av att få "Dansbandskocken" på besök så skickar man bara en förfrågan och förslag nedan och därefter kontaktar jag dig/er. 3-4 gånger i månaden kommer jag att åka på turné med Dansbandskocken och det är först till kvarn varje månad som gäller om intresse finns, detta för att hemsidan samt mina övriga turnéer skall fungera. / Christian  

Lite bilder från "Dansbandskocken" hos Matz Bladhs 17/8 2015!

Liten del av all mat jag lagat!

Jag gör eran kväll till en fest! / DansbandskockenVi sponsrar Dansbandskocken

Dansbandskocken Christian

Dansbandskocken andvänder knivar och diverse redskap från Vikingsun!

loading...